Joop Oord Bouwbedrijf

Bouwen met Oord.

Samen met een team vakmensen bouwen en verbouwen ze allemaal volgens de Oord methode. Persoonlijk en precies.

We houden de C02 uitstoot zo laag mogelijk

Duurzaamheid

Bijna alle woningen die we bouwen zijn voorzien van energiebesparende installaties zoals zonneboilers, warmtepompen of zonnepanelen. Met het oog op de toekomst van onze en de volgende generatie vinden wij het belangrijk om hier vooruitstrevend mee om te gaan.

Daarom gaan we graag met jou de uitdaging aan om zo klimaatneutraal mogelijk te bouwen. Niet alleen qua installaties maar ook qua bouwmateriaal doen we er alles aan om onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van volledig gerecycled isolatiemateriaal.

Van idee tot uitvoering

Werkwijze

Waarschijnlijk bouw je niet elke dag een nieuwe woning en komen er veel nieuwe dingen op je af. Van vergunningsaanvragen tot technisch tekenwerk en van het bepalen van stroompunten tot het kiezen van energiebesparende maatregelen.

1. Opstartfase

We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek om al jouw ideeën en wensen in kaart te brengen. Zelf al een architect in de hand genomen? We werken daar graag mee samen. We kunnen ook onze vaste architect erbij betrekken.

2. Vergunningsfase

Nadat het definitieve ontwerp is goedgekeurd, verzorgen wij al het vergunningswerk voor jou. Ondertussen werken we een planning uit zodat we onderaannemers zoals installateurs alvast kunnen vastleggen. Daarmee zorgen we ervoor dat er tijdens de bouw geen onnodige vertraging opgelopen wordt.

3. Bouwfase

Tijdens de bouw heb je één vast aanspreekpunt. Wel zo prettig. Met ons vakkundige team beloven we dat jouw huis tot in detail perfect wordt afgewerkt. Meehelpen? Dan kan uiteraard. We bespreken graag de mogelijkheden.

De Oord methode

Team

Joop Oord startte in 1997 Joop Oord Bouwbedrijf. In de omgeving van Wolvega heeft Joop vele klanten tot grote tevredenheid geholpen met bouw of verbouw van een woning. Sinds 2007 is zoon Foeke bij het bedrijf ingekomen en hij leidt tegenwoordig de meeste projecten. Samen zoeken ze continue naar manieren om mooier, efficiënter en steeds meer klimaatneutraal te bouwen.